ویزای کانادا

برای دریافت ویزای توریستی کانادا راه های متفاوتی ارائه میشود.میتواند با کارشناسان شانلی گشت تماس بگیرید و با مشاوره رایگان اطلاعات دقیق تر کسب نمایید.

ویزای کانادا

کانادا کشوری در قاره آمریکای شمالی است که درست بالای ایالات متحده قرار دارد. کانادا به عنوان کشوری بسیار توسعه‌یافته شناخته می‌شود. با جمعیتی حدود ۳۶ میلیون نفر، این کشور دارای یکی از بالاترین شاخص‌های کیفیت زندگی در جهان است. کانادا به خاطر پذیرایی خوب از مهاجران و توسعه اقتصادی در حوزه‌هایی مانند فناوری، بازارهای سرمایه، صادرات کشاورزی و مواد معدنی مشهور است. توریست‌ها به دلیل مناظر طبیعی زیبا و شهرهای تاریخی همچون مونترال، تورنتو و ونکوور به کانادا سفر می‌کنند. تقاضا برای دریافت ویزای کانادا و سفر به این کشور در چند سال اخیر به طور پیوسته در حال افزایش بوده است.

دریافت ویزای کانادا به دلیل درخواست‌های متعدد و مراحل اداری پیچیده و دشوار است. با این حال، اگر بدانید که مقامات دولتی کانادا چه مدارکی را برای صدور ویزا از شما می‌خواهند، می‌توانید مسیر صحیحی را برای ارسال درخواست خود پیدا کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا بتوانیم اطلاعات خود را با شما به اشتراک بگذاریم.

انواع ویزا کانادا برای اقامت :

ویزا اقامت موقت.

ویزا اقامت دائم.

در ادامه بررسی خواهیم کرد که هر کدوم از این ویزا ها چه شرایط و چه مدارکی نیاز دارد.

ویزا اقامت موقت

زمان ویزا موقت معمولا تا ۶ ماه میباشد و مسافر باید زود تر از این زمان به کشور مبدا برگردد. این ویزا به فرد اجازه میدهد در طی زمان تعیین شده توسط کنسولگری در کشور کانادا اقامت داشته باشد. اما ویزای موقت میتواند یک بار ورود و یا چند بار ورود صادر شود.

انواع ویزا موقت کانادا شامل :

1. ویزای توریستی (Visitor Visa)

این ویزا برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردشگری وارد کانادا می‌شوند.

2. سوپر ویزا (Super Visa)

این ویزا به والدین یا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های شهروندان کانادایی یا مقیمان دائم کانادا اجازه می‌دهد تا فرزندان یا نوه‌های خود را برای مدت طولانی‌تر از ۶ ماه ملاقات کنند.

3. ویزای دیپلماتیک و سیاسی (Diplomatic and Official Visa)

این ویزا مختص مقامات دیپلمات کشورهای دیگر است که به منظور انجام وظایف و امور دولتی می‌توانند برای مدتی در کانادا اقامت داشته باشند.

4. ویزای حسن نیت (Courtesy Visa)

این ویزا به افرادی داده می‌شود که واجد شرایط دریافت ویزای دیپلماتیک و رسمی نیستند اما به دلیل رتبه و موقعیت‌هایشان از اهمیت بالایی برخوردار هستند. این ویزا شامل اعضای هیئت‌های تجاری یا دیپلمات‌هایی می‌شود که هدف توریستی دارند. ویزای حسن نیت می‌تواند تا ۳ سال اعتبار داشته باشد، اما در هر بار ورود بیش از ۶ ماه نمی‌توانند در کانادا حضور داشته باشند.

5. ویزای زایمان در کانادا (Birth Tourism Visa)

این ویزا برای افرادی صادر می‌شود که باردار هستند و شرایط اقامت موقت در کانادا را دارند. زایمان در کانادا باعث می‌شود نوزاد به طور خودکار شهروند کانادا شناخته شود.

6. ویزای تحصیلی کوتاه‌مدت (Short-Term Study Visa)

این ویزا برای دانشجویانی صادر می‌شود که برای دوره کوتاهی نیاز به سفر به کانادا دارند. اگر مدت اقامت کمتر از ۶ ماه باشد، می‌توانند ویزای توریستی (TRV) دریافت کنند، و اگر بیش از ۶ ماه باشد، باید ویزای دانشجویی دریافت کنند.

7. ویزای کار موقت (Temporary Work Visa)

این ویزا برای افرادی صادر می‌شود که پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی برای ۶ ماه دارند. برای دریافت این ویزا، فرد باید حتماً دعوتنامه کاری داشته باشد.

ویزا اقامت دائم

فردی که ویزای اقامت دائم کانادا را دارد، می‌تواند به صورت دائم در این کشور اقامت داشته باشد. این ویزا به عنوان ویزای مهاجرتی شناخته می‌شود و انواع مختلفی دارد که شامل موارد زیر است:

1. ویزای اقامت دائم از طریق مهارت (Skilled Worker Program)

این ویزا برای افرادی است که دارای مهارت‌ها و تجربه کاری خاصی هستند که در کانادا مورد نیاز است. برنامه‌های مختلفی در این دسته وجود دارد، از جمله برنامه فدرال نیروی کار ماهر (Federal Skilled Worker Program) و برنامه مهارت‌های تجاری (Federal Skilled Trades Program).

2. ویزای اقامت دائم از طریق خانواده (Family Sponsorship)

این ویزا برای افرادی است که یکی از اعضای خانواده‌شان (شامل همسر، فرزندان، والدین یا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها) مقیم دائم یا شهروند کانادا است و می‌تواند آن‌ها را حمایت مالی کند.

3. ویزای اقامت دائم از طریق سرمایه‌گذاری (Investor Visa)

این ویزا برای افرادی است که تمایل به سرمایه‌گذاری در کانادا دارند. برنامه‌های مختلفی در این دسته وجود دارد، از جمله برنامه سرمایه‌گذاران فدرال و برنامه سرمایه‌گذاران کبک.

4. ویزای اقامت دائم از طریق برنامه‌های استانی (Provincial Nominee Program – PNP)

این ویزا برای افرادی است که تمایل به اقامت و کار در یک استان خاص کانادا دارند. هر استان کانادا برنامه‌های خاص خود را برای جذب مهاجران دارد.

5. ویزای اقامت دائم از طریق برنامه تجربه کانادایی (Canadian Experience Class – CEC)

این ویزا برای افرادی است که دارای تجربه کار در کانادا هستند و می‌خواهند به صورت دائم در این کشور اقامت کنند.

سوالات متداول

همانگونه که گفته شد ویزا را خود شخص متقاضی دریافت میکند و لازم به ذکر است که در اخذ هیچ نوعی از ویزا کلمه تضمینی واقعیت ندارد و کاناداهم از این قاعده مستثنی نیست اما هر شخص با انتخاب موسسه ای معتبر میتواند شانس خود را در اخذ ویزا به حداکثر برساند.

از رایج ترین دلایلی که منجر به ریجکتی افراد میشود میتوان به عدم اعتماد به بازگشت متقاضی، مدارک مالی نامناسب و نداشتن تاریخچه سفری مناسب اشاره کرد.

بله. داشتن ویزا کشورهایی مانند انگلیس و کشورهای حوزه شینگن علاوه بر بالابردن شانس شما این اطمینان را به آفیسر میدهد که شما قصد بازگشت به کشور محل زندگی خود را دارید.

** توصیه میشود قبل از اقدام برای کانادا حداقل دو ویزای شینگن در تاریخچه سفر خود داشته باشید که حداقل یکی از آنها در 5 سال اخیر بوده باشد**

خیر داشتن دعوت نامه الزامی نیست و تنها به شما کمک میکند که پرونده قوی تر و شانس بالاتری داشته باشید

ایرانیان برای گرفتن ویزا کانادا باید در یکی از کشور های همسایه به سفارت کانادا مراجعه کنند.

پیمایش به بالا